sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Tunnelmia Turun lähiöistä

Tervehdys rakkaat opiskelijatoverit!

Nyt on viikonloppu kerätty itseä ja ajatuksiaan lähiökierroksen jälkeen ja aika hiukan muistella menneitä. Täytyy sanoa, että kokemus oli oikein positiivinen. Selvittiin koko bussilastillinen hengissä ja ilman suurempia naarmuja lähiöiden ylpeyksistä!:)

Reissun aikana ehdimme tehdä loistavaa tuttavuutta paikallisiin nähtävyyksiin, elämysravintoloihin ja muutamat rohkeimmat meistä uskalsivat tehdä tuttavuutta myös paikallisväestöön. Runosmäen Buno'sista löytyi myös Opexin ainaisjäsen!! Itse ainakin sain paljon positiivisia kokemuksia Turun kauniista lähiöistä. Parhaimman, yllättävää kyllä, kokemuksen tarjosi Varissuon Karhunpesä. Lupasinkin baarin työntekijöille, että tämän positiivisen kokemuksen jälkeen meidän opiskelijat varmasti uskaltavat tulla nauttimaan huurteisen tai kaksi harjotteluiden lomassa!

Ainoa negatiivinen asia oli Zegedin puiston missaaminen. Sitä ei valitettavasti löytynyt kartasta, vaikka onkin tärkeä turkulainen nähtävyys. Mutta jäipähän nähtävää vielä seuraavallekin reissulle!!

Kiitän ja kumarran kaikkia reissussa olleita mahtavasta kokemuksesta! Eiköhän tästä tehdä kunnon perinne:)

Miikku

Ei kommentteja: