maanantai 3. marraskuuta 2008

ATK-vastaavan vaalipuhe

Opexlaiset, eli meedporkaret.

ATK-vastaavan Atk:sta vastannut firma (ei nimiä) on hoitanut viimeinkin hommansa ja sähköpostinne ovat alkamassa taas tukkeutua totuttuun tapaan. Viimeinen kuukausi oli aikamoinen helvetti tiedottajalle, kun ei nettiä päässyt käyttämän muualla kuin Educariumilla ja Helsingissä. No onneksi oli kuitenkin kokoukset ja bileet... Elossa on selvitty ja nettisivut, galleria jne. rupeavat pikkuhiljaa taas päivittymään. Joten on aika katsoa tulevaisuuteen. Aina vuoteen 2009. Tai ainakin tämän viikon torstaihin 6.11., jolloin valitaan Opexin hallitus vuodelle 2009 Opexin vuosikokouksessa klo 18:00 Relanderissa. Ota siis ainejärjestöläisvaastuusi siivittämänä itseäsi ja kaveriasi niskasta kiinni ja saavu äänestämään ensi vuoden hallitusta.


Miten käy tämän porukan?

Melkoista myllerrystä on hallitusrintamalla tiedossa, sillä uusien hallituslaisten nk. könyttely on jäänyt melkeinpä turhaksi, ykkösten ja muutamien muiden ollessa niin aktiivisia, että hakijoita tullee olemaan pariin kolmeen hallitukseen.

Tämäpä meinaa siis sitä, että jos olet tyytyväinen Atk-vastaavan toimintaan, niin tule pelastamaan hänet pinteestä ja tuo kastelukannusi eli äänesi, jotta tiedotuksen kielikukkaset edelleen pulpahtelisivat säkenöivään loistoonsa sähköpostilaatikossasi ja rakkailla Opexin kotisivuilla.

T. Sakari Tiedotus- ja atk-vastaava

PS. Joku halusi blogiteksteihin kuvia, joten tässä teille kaikille!

1 kommentti:

Opex kirjoitti...

Äijän vaalipuhe tehosi :D

-Matti