lauantai 18. lokakuuta 2008

Ykköset ykkösiä

Vuosikurssien väliseen futisturnaukseen saatiin juurikin se keli mistä tehtiin tilaus. Upean uljas syyspäivä. Seuraavana päivänä, kun kävin hakemassa kentältä kamoja pois, paikka muistutti enemmän suojalkapallo-areenaa.

Voitto meni ykkösille, mikä ei ollut ekojen matsien jälkeen enää mikään yllätys. Ykköset saavat myös kunniamaininnat laajimmasta kannattajajoukosta ja siitä, että heidän majoittamansa alue (joka oli syystä tai toisesta ihan muualla kuin muiden, ujoutta ehkäpä?) oli tapahtuman jälkeen siisti kuin sika pienenä.

Palkintojenjako Trebessä meni muikeasti, porukkaakin oli reilusti enemmän kuin keväällä sählyturnauksen jälkeen. Palkintopokaalista nautittu palkintojuoma katosi janoisten voittajien suihin kuin kuumille kiville.


Liikuntavastaavan viralliset hommat alkaa olla tältä syksyltä paketissa. Ensi vuonna näitä juttuja tekeekin luultavimmin ihan joku muu kuin minä. Toivottavasti saadaan joku viehättävä persoona, joka vetää liikuntavuorot täyteen väkeä. Ilmainen liikkuminen kun jostakin syystä ei muuten paljon urheilevaa jäsenistöä tunnu innostavan. Meitä ei ole nimittäin kertaakaan päässyt paikalle yli kymmentä tänä syksynä.

Rohkeutta peliin! Meikänaama on pyörinyt liikuntavuoroilla nyt puolisentoista vuotta, ja koskaan ei ketään ole naurettu sieltä ulos. Ei muuta kuin kaveri mukaan ja kokeilemaan eri lajeja, jos yksin ei uskalla.


Vaikka mun pakolliset hommat on tehty, jotain pientä kivaa on vielä luvassa sähköpostitulvan jatkeeksi.

Odottakaahan vain!

-Matti

Ei kommentteja: