maanantai 17. marraskuuta 2008

Fiiliksiä OKLivestä, vaaleista, hallituksen vaihtumisesta...

Moro, sano poro!

Onks joskus ollu sellanen fiilis, että hommat on vaiheessa? Jos joku vastaa, että ei oo sellasta fiilistä ikinä ollu, ni kyl mää nii pal kauhiast ihmettele! (joku aito turkulainen voi sit sanoa, et meniks toi ollenkaan oikein.) Nyt tuntuu, että hommat on monessakin mielessä vaiheessa, mutta tosi mielenkiintoisessa vaiheessa. No tää itse teksti on kyl hyvä esimerkki ns. perinteisessä mielessä vaiheessa olevasta asiasta. Alunperinhän mun piti kirjoittaa OKLiven jälkifiiliksistä, mut siitä on jo aikaa ja tässä välissä on tapahtunut jo kaikenlaista, joten tästä tekstistä tulee nyt sit vähän erinäköinen.

Koska tän blogitekstin alkuperäinen aihe oli siis Live, ni puhutaan nyt siitä eka vähän. Mulle jäi aivan loistofiilarit kyllä tästä. =P Taas osoitettiin se tosi seikka, et kyllähän livemusa toimii Opexin bileissä. Täytyy nostaa hattua Mofo Lickille ja Monitors Alivelle. Molemmat rokkas erittäin hienosti. Suurin kiitos tulee kuitenkin teille kaikille, jotka fiilistelitte yleisön joukossa antaumuksella! Kyl siinä meiningissä kelpas olla mukana. Ehkä ainut miinus tulee Klubin sekoiluista lipunmyyntien kanssa, mut loppujen lopuksi kaikki pääs sisälle ja meno oli sen jälkeen katossa. Mut koska mulla on nyt muutakin asiaa, niin "eteenpäin!", sano mummo lumessa.->

Opexissa eletään nyt mielenkiintoista vaihetta. Vanhan hallituksen toimikausi päättyy vuodenvaihteessa, eli homma alkaa olla pian viimeisiä silauksia vaille kasassa. Ei voi muuta kun kiittää muita hallituslaisia loistavasta vuodesta! Duunia on tehty antaumuksella ja aivan törkeen kivaa on ollu.

Fiilikset poukkoilee nyt jossain loistavan, haikeen, innostuneen ja vähän sekavankin välimaastossa. Toisaalta on sääli, et hommat tän hallituksen kanssa käy näin vähiin. Vuosi meni lopulta tosi pikaiseen. Toisaalta on aivan loistavan innostunut ja odottava fiilis uuden hallituksen suhteen.

Vaalit on jo itsessään hieno tapahtuma. Uuteen hallitukseen hakijoita, todella hyviä sellaisia, tuli ovista ja ikkunoista. Kaikki ei valitettavasti uuteen kokoonpanoon mahtunut, vaikka kaikki olis varmasti ollut valittaessa paikkansa väärtejä. Vaikka mun oma osuus meni diktaattorimaisen jouhevasti, niin mua jännitti silti todella paljon koko kokouksen loppuun asti. Kun lopulliset tulokset oli selvillä, niin ei voinu ku hymyillä. Kansan syvät rivit äänestäni meille todella hienon hallituksen kaudelle 2009!

Nyt hoidetaan kunnialla tää vuosi loppuun ja nautiskellaan pikkujouluristeilystä, joulugaalasta, jouluhössötyksestä ja ansaitusta joululomasta. Tammikuussa ollaan sitten virtaa täynnä, kun alkaa uusi vuosi ja uudet kujeet, uuden uljaan hallituksen kanssa. =)

- Mikael

Ei kommentteja: