sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Turku paloi

Kupittaalla oli lauantaina vipinää, kun osallistuimme Turun Palon perinteiseen pesisturnaukseen. Viidestä joukkueesta neljä oli rautaisia ammattilaisia, ja me ei ehkä oltu ihan just sitä :D

Mutta voittajia julistettaessa pääsi kuitenkin huomauttamaan, että meillä oli kaikkein kivointa! Meidän peli oli suorastaan uskomattoman nousujohteista. Hävittyämme ensimmäisen matsin 15-0 paransimme koko ajan, ja viimeisessä pelissä saimme ihan kokonaisen pisteen, kun pääsimme kotiutuslyöntikisaan asti! Jes!

Ensi vuonna uusiksi, jäi hampaankoloon tappiosta Raumalaisia vastaan. Mut hei, me oltiin sentään viidensiä turnauksessa kun ne jäi viidenneksi viimeisiksi!


Liikuntavastaavalla on tietty aina oma huolensa liikuntavuorojen ja kaiken maailman turnausosallistumisten jatkuvuudesta. Nytkin näytti mielenkiintoiselta, vielä viikko sitten osallistujista yksi oli jo valmistunut, yksi neljännellä ja vuosikurssilla N+

Sain kyllä moiset murheet heittää romukoppaan, kun yhdeksästä osallistujasta viisi oli ykkösiä! Erityiskiitos mustelmiapelkäämättömille Jennille ja Tuulille 1 deeltä!


Tulkaa toki myös liikuntavuoroille, sekä uudet että vanhat. Yliopistoliikunnan maksuakaan ei tosiaan meidän vuoroilla tarvitse maksaa, joten mikään ei estä liikunnasta nauttimista ylväässä joukossamme!


Tulipa taas pitempi teksti kuin piti, ja mainostamiseksihan tämä taas meni :D Torstain kostajaisia odotetaan jo innolla! Mainokset oli ainakin niin hienoja, että odotukset on pakko nostaa hyvinkin korkealle.


-Matti

Ei kommentteja: