perjantai 19. syyskuuta 2008

Kastajaiset tuli, oli ja meni

Huhhuh, tulipahan aikamatkailtua.

Minä sanoisin jopa, pahan tuli matkailtua aika lailla!

Kyllä kannatti odottaa koko alkusyksy eilistä, meillä ainakin kaikki odotukset tuli täyteen.


Nyt on kokonainen vuosikurssi taas virallisesti osa meitä. Tuli eilen todettua, että valkoinen väri näyttää olevan erittäin suosittu halki vuosisatojen. Yksi ryhmä ykkösistä olikin jo lähtenyt fiilistelemään tulevaa väritystä varsin valkoisilla asuvalinnoillaan.

Muutenkin oli oikein kivasti porukka jaksanut pukeutua ja panostaa. Oma törkeytensä siinäkin, että kun toiset on kovalla vaivalla pukenu päällensä hienoja teemavaatteita, niin eiköhän joku idiootti ole heti kannustamassa ottamaan niitä pois! (eimeeainakaa)

A-ryhmälle täytyy antaa tunnustusta siitä, että (Matin käsityksen mukaan) heillä oli ainoana ryhmänä panostettu pisteenantajien lahjomiseen! Ihan kuin viime vuotinen A-ryhmä :D
Ja kaikkien aikakoneet oli ihan törkeän hienoja!

(Edit: Eikun E-ryhmäkö se nyt olikin, itse A-ryhmäläisenä sitä tulee niin helposti kaunisteltua asioita ja vedettyä kotiinpäin ;) )


Elinalle ja Ollille ihan hirveästi tsemppiä emännän ja isännän tehtäviin. Uuden vuosikurssin asiat on varmasti hyvin, kun on noin pätevät ja innostuneet hahmot keulakuvina!

Pikkuhiljaa alkaa hiipiä väristyksiä niskaa pitkin, kun muistaa että kostajaiset tulee parin viikon päästä. Jännä nähdä kuinka suuria patoumia meihin puretaan :D

Hauskaa tulee ihan varmasti olemaan silloinkin!



-Suvi ja Matti

2 kommenttia:

Laura M. kirjoitti...

Hei!! Se oli kyllä E-ryhmä, joka panosti lahjontaan usean eri pullon verran!

T: yks eeläinen

Opex kirjoitti...

Ai näinkö se oli, täytyypä äkkiä käydä muuttamassa "ennenku kukaan huomaa".

Saattaa olla että pieniä muistihäröjä on havaittavissa :D Onneks minä en ollu kuitenkaan pisteenjakajana, tiedä minne olis poonuspisteet ropissu!

-Matti