maanantai 2. maaliskuuta 2009

Talvipäivillä on kakkahätä!!

Tervehdys!

Katselin tuossa Talvipäivien mahtavia kuvaotoksia ja mieleni valtasi mukava haikeudentunne. Tämän vuoden talvipäivät Savonlinnassa olivat, ainakin musta, oikein onistuneet ja meno oli mainiota! Varsinkin Varsinkin Tp-kulkueessa oli tunnelmaa;) Mut Maskun makkarat piristivät kummasti sitäkin kokemusta! Maskulla oli paska säkä...

Talvipäiville startattiin iloisin mielin jo aikaisin perjantaiaamulla, jotta matkantekoon jäi mahdollisimman paljon tehokasta aikaa! Tapahtumavastaavamme olivat yhdessä mainion tapahtumatoimikunnan kanssa koonnet mukavaa tekemistä ja onnelliset miehemme saivat lisäksi tämän vuoden erikoisuutena miesten puuhavihot! Onneks niistä riitti riemua myös hamekansalle!!

Majoituskoulukavereiksi saatiin tänä vuonna Joensuu ja he taisivat hetkittäin jopa pitää meistä vähän!! Koululla oli tunnelmaa aamusta aamuun ja taas aamuun. Saatiin myös onnistunut suuren suuri ponileikki heidän kanssaan leikittyä:)Kaikille tuli varmasti myös kovin tutuksi hedelmäpelin arvontamusiikki ja kuolematon Jump..

Tänä vuonna päästiin päivätansseihin kauniiseen ja tunnelmalliseen Olavinlinnaan, kaikkien jonotusminuuttien ja -tuntien jälkeen... Tilanpuuttesta huolimatta Opex osasi luoda tansseihin mahtavaa tunnelmaa kaikkine komeine tanssiasuineen ja -kuvioineen.:)

Kiitos kaikille mahtavasta reissusta!! Talvipäivät on ehdottomasti vuoden kohokohta, joita tulen varmasti muistelemaan vielä kauan opiskelujen jälkeen!
Ensi vuonna kutsuu Jyväskylä! Sitä odotellessa...

terkuin
Miikku punaisine kalsareineen:)

Ei kommentteja: